Plakati in posterji

Za ceno nas pokličite!

Reklamni plakati so posebej uporabni za promocijske akcije ali napovedovanje prireditev. Tiskamo jih z okolju prijazno Latex tehnologijo, ki zagotavlja odlično kvaliteto tiska, saj so barve živahne in kontrastne, prehodi tiska pa niso vidni. Izdelujemo tudi predstavitvene plakate in foto-povečave.

Poleg tiska vam lahko ponudimo tudi strokovno grafično oblikovanje ter dodelavo, kot je kaširanje na peno ali uokvirjanje z aluminijastimi ali lesenimi okvirji.

Plakati in posterji
Nezahtevne plakate tiskamo na 150g polmat papir, primerni pa so predvsem za notranjo uporabo (do 3 mesece). Uporabni so za reklamne akcije, razprodaje in predstavitve vseh vrst.

Foto-povečave
Zahtevne foto plakate tiskamo v fotografski kvaliteti na 200g mat ali sijaj papir, ki je posebej primeren za kaširanje (lepljenje) na penaste kapa plošče. Kaširane plakate lahko opremimo z elegantnimi aluminijastimi okvirji, ki so primerni za vsak ambient. Kot alternativno možnost jih lahko opremimo s plastičnimi ali aluminijastimi letvicami. Za dodatno zaščito jih plastificiramo z mat ali sijaj PVC folijo. Uporabljate jih lahko za zahtevne predstavitve in kot razstavne plakate.

Citylight plakati
Citylight plakate tiskamo na 150g prosojen papir z belim ozadjem (whiteback), ki je primeren za zunanjo rabo z obstojnostjo do 3 mesece. Uporabljate jih lahko za standardne citylight svetlobne table (dim. 118,5 x 175cm) ali druge vrste svetlobnih tabel.

Jumbo plakati
Jumbo plakate tiskamo na 120g papir z modrim ozadjem (blueback), ki je primeren za zunanjo rabo z obstojnostjo do 3 mesece. Izdelamo jih lahko v standardnih velikostih (400 x 300cm in 504 x 238cm) ter drugih dimenzijah.

Imate vprašanje