Puzzle 42X29cm 315 kosov tisk

20,74  (17,00  brez ddv)

Availability: Ni na zalogi

Puzzle kot osebno personalizirano darilo , ki je unikatno in ima osebno noto. Tiskamo jih po vaših željah in poslanih fotografijah.  Puzzle so tiskane s posebno tehnolpgijo, ki je ekološka in omogoča da ne pride do obrabe, tisk ni površinski in je visokega sijaja. Puzzle so lahko tudi primeren medij za ohranjanje prijetnih spominov vas in vaše družine. Sestavljene so iz tisoč kosov in velikega formata.

 

Tiskanje majic, puloverjev, predpasnikov, kap, nakupovalnih vrečk…, je postalo zelo enostavno!

Dobrodošli v spletni aplikaciji »Naredi si svojo majico«. Naslov bi se sicer moral nadaljevati še v pulover, predpasnik, hoodie, vrečko …

Potisk majic še nikoli ne bil tako enostaven in cenovno ugoden. Tiskanje majic je naša strast, zato tiskamo le na najboljše majice in z obstojnimi tehnikami.

Potiskane majice so izvirno in uporabno darilo!

Novo, nadgrajeno aplikacijo, ki je pred vami, smo popolnoma prilagodili vašim željam in potrebam. Izdelati si svojo unikatno potisknao majico, pulover, predpasnik zato še nikoli ni bilo lažje!
Imate težave pri oblikovanju svoje unikatne potiskane majice? Pišite nam na modularis1@siol.net, dodajte morebitne datoteke ter slike in z vesljem vam bomo pripravili ponudbo.

Kako uporabiti našo aplikacijo? Spodaj so navodila.Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo tudi na modularis1@siol.net ali na 031 645 186.

Izberi artikel

Ob kliku na gumb »IZBERI ARTIKEL« se vam bo odprl izbirni meni, v katerem lahko izberete vrsto izdelka – od kratkih moških in ženskih majic, vrečk, otroških bodijev, pa do puloverjev ter predpasnikov. Če ne najdete artikla, ki ga želite imeti postikanega, nas kontaktirajte. Potiskamo vam lahko skoraj vse!

Izberi barvo

Ko imate izbran željen izdelek, spodaj, pod izbrano vrsto izdelka, izberete še barvo.

Osnova je tako pripravljena. Sedaj lahko na izbran tekstilni izdelek postavite željeno besedilo, sliko ali oboje. To storite v levem podmeniju.

POMEMBNO – vrsto izdelka in barvo lahko med oblikovanjem kadarkoli zamenjate. Pred oddajo naročila se prepričajte, da vam ni ostalo kakšno oblikovanje na vseh straneh artikla.

Pri majicah in puloverjih lahko oblikujete sprednjo in zadnjo stran. Imate želje, ki jih ne morete izvesti preko naše aplikacije? Kontaktirajte nas, bomo poskušali ustreči.

Dodajanje slike

S klikom na ikono fotoaparata, se vam bo odprlo polje z napisom »Klikni tukaj in naloži fotografijo«. Datoteke, ki jih sprejemamo so .jpg, .png, .gif in .tiff.
Pomembno je, da je slika kakovostna, saj vam le tako lahko zagotovimo kakovosten odtis.
Ko ste naložili sliko, le to postavite na pozicijo, kjer želite odtis.
Če želite obrezano sliko po konturi, naj bo slika brez ozadja.

Če niste vešči grafičnega oblikovanja, nam pošijte mail in v našem grafičnem studiu vam bodo pomaga.

Majice s sliko ali kompleksno grafiko tiskamo  z tehnologijo , na osnovi propilen glikola, ki se uporablja v kozmetični in prehranski industriji.  Ta tehnologija tiska je zelo obstojna in prijetna na otip.

Napisi na majicah – dodajanje besedila

Besedilo lahko dodate s klikom na zavihek z ikono, s črko A. Odprlo se vam bo polje, kamor lahko vnesete željeno besedilo. Majice z napisi v večini primerov delamo z flex folijo ali pa na DTG printerju.

Urejanje besedila

Ko boste vnesli željeno besedilo, kliknite na gumb »Dodaj besedilo«.
Besedilo se bo prikazalo na majici, prav tako tudi možnost urejanja barve, stila, velikosti, poravnava, razmik med odstavki …

  • Besedilo je omejeno na dve vrstici. Za daljša besedila dodajte novo besedilo.
  • Če želite dvo ali več barvni napis, je potrebno za vsako bravo dodati novo besedilo.
  • Pozicijo in velikost besedila spreminjate tako, da z miško kliknete na izpis in ga premikate ter večate ali manjšate.
  • Če je besedilo obkroženo z rdečim okvirjem je preveliko. Prilagodite ga okvirju, ki naj ponazarja velikost tiska.
  • Besedilo lahko kadarkoli odstranite iz majice tako, da ga z miško označite, nakar izbrišete s klikom na ikono KOŠ.

POMEMBNO – bodite pozorni, da vam ne bodo ostajala neželena besedila v urejevalniku, kajti vsak text se avtomatično dodaja v končno ceno! Majice z napisi so lahko zelo prodoren artikel, vendar besedilo naj ne bo predolgo.

Izbira med obstoječimi dizajni

Na majico lahko dodate tudi katerega od pred nastavljenih oblik. Na voljo so vam na zadnjem, skrajno desnem zavihku. Odprle se vam bodo različne kategorije dizajnov, znotraj katerih lahko kliknete na željen dizajn in ga tako postavite na majico, ki jo želite potiskati..

  • Če je slika izbranega designa obrobljena z rdečim okvirjem, je dotisk prevelik in ga prilagodite okvirju na izdelku, ki ponazarja dovoljeno velikost tiska.
  • Velikost in pozicijo spreminjate s klikom miške na design.
  • Ko ste postavili design na izdelek, se vam bo odprl urejevalnik, s katerim lahko enostavno spremenite barvo, pozicijo ali dizajn obrnete, prezrcalite …
  • Če želite odstraniti design iz oblikovanega artikla, ga najprej označite z miško, nakar ga izbrišite s klikom na gumb KOŠ.

POMEMBNO – bodite pozorni, da vam ne bodo ostajali neželeni designi na artiklu, kajti vsak design se avtomatično dodaja v končno ceno.

Ste se »izgubili« v oblikovanju?

Začnite od začetka, s klikom na gumb »Izbriši vse«. S tem boste izbrisali vse kar ste do sedaj naredili.

Želite videti, kako bomo vaše oblikovanje videli mi?

Kliknite na gumb PREDOGLED.

Dodajanje v košarico

Ko ste prepričani, da je vaš izdelek tisto, kar želite, je čas da oddate naročilo.
Ves čas izdelave lahko spremljate ceno v desnem spodnjem kotu. Ta cena ne zajema dostave v primeru, da vaš nakup ne preseže 60 EUR. V nasprotnem primeru je dostava naš strošek.

S klikom na gumb DODAJ V KOŠARICO se vam bo odprlo okno z velikostmi. Vpišite zgolj tiste, ki jih želite naročiti. Seveda morate izbrati vsaj eno. S potrditvijo tega okna se bo vaš unikaten izdelek pojavil v košarici, pripravljen za nadaljnje nakupovanje ali zaključek naročila.

Če imate kakršnekoli težave nas kontaktirajte na mail ali na telefon 031 645 186 v delovnem času.

Tiskanje majic je naša strast! Ker smo sposobni izdelati tudi nemogoče, žal pa ne čudežev, si pridržujemo pravico, da zaradi tehnoloških nezmožnosti ali pa zaradi le preveč žaljivih vsebin, kakšno majico tudi ne izdelamo.

Potrebujete večjo količino potiskanih majic ali pa kakšnega drugega promocijskega izdelka? preglejte našo spletno stran modularis.si na spletno stran zagotovo najdemo ugodno rešitev!

Imate vprašanje