Sejemske stene

Za ceno nas pokličite!

Pop-up stena je elegantno prenosno ozadjeprivlačne zaobljene oblike, ki ga lahko uporabite za opazno predstavitevna sejmih, prireditvah, seminarjih in tiskovnih konferencah.Aluminijasta konstrukcija se razpre kot dežnik, nanjo pa se s pomočjo magnetov pritrdijo potiskani paneli, ki jih je mogoče enostavno menjati.

Stena je postavljena že v nekaj minutah, s pomočjo prenosne torbe iz trde plastike na kolesih pa je transportmožen tudi z osebnim avtomobilom. Prenosno torbo lahko opremimo z grafiko in jo spremenimo v eleganten pult.

Pop-up stene so na voljo v ukrivljeni ali ravni oblikiter v eno ali dvostranski izvedbi, več sten pa je mogoče povezati v večje postavitve. Za osvetlitev so na voljo halogenski ali LED žarometi.

Vsem sejemskim stenam je skupno, da na zložljivo ogrodje napnemo grafiko večjih dimenzij in s tem poskrbimo za promocijsko ozadje na sejmih in prireditvah, za ozadja na konferencah, delavnicah, seminarjih in kot učinkovit oglasni prostor. Postavljanje poteka brez orodja in v najkrajšem času. V ponudbi so naslednji modeli sejemskih sten:

  • pop-up stena (dve velikosti)
    rahlo ukrivljeno ogrodje, magnetni stiki, grafika je v pasovih z magnetnim pritrjevanjem
  • ravna promocijska stena
    grafika na tekstilnem platnu je v enem kosu
  • ukrivljena promocijska stena
    grafika na tekstilnem platnu je v enem kosu

Imate vprašanje