Pisala

Za ceno nas pokličite!

Po dogovoru vam lahko priskrbimo vse vrste pisal. Lahko vam jih po vaši želji graviramo ali potiskamo z UV- TISKALNIKOM.

Kemični svinčniki s tiskom ali laserskim graviranjem vašega logotipa oziroma reklamnega sporočila so zelo učinkovito promocijsko darilo. Še vedno so pri vrhu vseh lestvic priljubljenosti promocijskih daril, njihova nizka cena, pa jim daje še dodatno prednost pred konkurenco. Sodijo med najbolj uporabna darila, seveda pa morajo biti kakovostna ali preprosto rečeno, morajo dobro pisati. Pozorni bodite tudi na barvo pisanja, ki je označena na produktni strani artikla.
Ker imajo razmeroma majhno površino, je potrebno biti zelo racionalen pri izbiri motiva za dotisk. Napaka, ki jo največkrat naredijo kupci je, da pretiravajo z vsebino, kar na koncu naredi, da je na kemičnem svinčniku vse, vidno in čitljivo pa ni nič. Pri tem artiklu še kako velja staro marketinško pravilo “manj je več”.
Na voljo so plastični, kovinski, leseni in kemični svinčniki izdelani iz EKO – recikliranih materialov. Glede na osnovni material, se največkrat izbira tudi vrsta storitve. Na kovinske kemične svinčnike predlagamo lasersko graviranje, na plastične pa dotisk.
Pri nas dobite vse na enem mestu: kemične svinčnike, tisk ali lasersko gravuro ter grafično oblikovanje.

Imate vprašanje